Over Lieve

Passionele Danseres en Tipgeefster

Lieve is geboren in 1958 en danst Salsa en Bachata sinds 2004.

Zij is een autodidact die haar eigen weg moest zoeken om de kennis te vergaren die ze nodig had.
Zij weet uit eigen ervaring hoeveel stress je kunt krijgen door een tekort aan kennis of door beslissingen uit angst, en wat stress met je lichaam kan doen.

Ten gevolge van stress had zij verschillende lichaamsproblemen die haar in totaal 15 jaar belemmerden om echt van het leven te kunnen genieten.

Die ervaringen in gedachten, zal zij altijd alles doen wat zij kan om anderen te helpen stress te vermijden of te verminderen door nuttige tips te geven en hen systemen te helpen ontdekken, die hun leven kunnen vergemakkelijken. Dat is haar drijfveer en levensdoel.

Sinds zij in 2012 het systeem tegen stress en emotionele roller coasters ontdekte, middenin een typische emotionele situatie voor vrouwen, is haar missie zoveel mogelijk vrouwen hierover te informeren. Zodat je als vrouw meer kunt genieten van je leven en veel sneller dan zij dat kon.

Lieve’s grootste passie voor zichzelf is dans, vooral Salsa en Bachata.

Met de combinatie van¬†haar drijfveer, missie en passie, cre√ęerde zij¬†Sensitive Dancing (de dans van het leven gedemonstreerd¬†via dans)¬†een¬†combinatie van technieken en praktische tips, vanuit haar eigen levens- en danservaring, die¬†zij aan zoveel mogelijk vrouwen¬†wenst¬†door te geven.

Via de volgende links vind je nog meer info over Lieve:

Lieve’s Verhaal

Lieve Meets The Experts

Lieve In De Media

‚ďí Copyright 2017 Lieve Leysen ‚Äď Feel GOOD 2!